Китаеца влюбен, Калина реве

Подлагат на разпит тази вечер Николай и съпругата му Виолета
Обновена: 5 дек 2014 10:01 | 5 дек 2014 09:12, Александър Попов
47
Китаеца влюбен, Калина реве
Снимка: Нова тв

Флиртът между Ники Китаеца и Калина Паскалева стана главна тема в къщата на Big Brother All Stars. Бившата изгора на Азис явно иска на всички да покаже, че го интересуват жените, и атакува Калина. Дали обаче е някаква стратегия, или просто не може да скрие чувствата си, тепърва ще стане ясно.

Калина бе категорична, че между тях нищо не може да се случи, заяви, че свалките му я разстройват, и дори го номинира за изгонване заради тях. В същото време обаче в типичния си стил добави, че "ако не бил обвързан, можели да станат много неща".

Катето Евро пък се загрижи за поведението на Китаеца и му припомни, че навън го чакат жена и дете и едва ли им е приятно случващото се в къщата.

Останалите пък побързаха да превърнат флирта в шеги и дори Емо Каменов и Пламена поздравиха Паскалева с песента "Назад, назад, моме Калино". Тя пък се разстрои и се шмугна под юргана да си пореве. Ники се опита да я успокои, но бе изгонен.

Тази вечер пък Ники Китаеца ще се изправи на разпит в "Голямата уста", като въпроси могат да задават и зрителите. На тях ще отговаря и съпругата му Виолета.

Междувременно Катето Евро и Тодор Славков се сдобриха, след като актрисата го обяви за "мъртвец" в нейния живот заради акцията "свалени гащи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
8
 
1
 
! Отговори
калейчо преди 9 години
...На тази мацка за да смогне да и поддържа мизерното пуйчене ще трябва паралелно да се върне при Василка....за това трябва дупе..не брада пич....
29
1
 
23
 
! Отговори
КИД ШЕЛИН преди 9 години
ВЗЕЛ Е НЯКОЙ ЛЕВ ДОПЪЛНИТЕЛНО , ДА ГО ДАВА ВЛЮБЕНО....
28
1
 
21
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
"...Дали обаче е някаква стратегия, или просто не може да скрие чувствата си, тепърва ще стане ясно...".Никакво значение няма как умните и разбиращите ще нарекат поведението на този Афганистанец. Пардон, Китаец.Унижението, срама, мръсотията, на които подложи семейството си ( и не за първи път !!!) не могат да бъдат нито збравени, нито заличени, нито компенсирани. По никакъв начин! И как съпругата му, и майка на едно прекрасно момченце, продължава да търпи тази смрад. Пари? Или какво друго?
27
1
 
26
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
номерът на китайката
26
3
 
13
 
! Отговори
DA преди 9 години
Дааа наистина 19, то е толкова очеваден терор над зрителя-Биг брадър в 8 ч. а най-свестния журналист в ефира изобщо-Милен Цветков в 12????
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя е тази Калина и трябва ли да я познаваме? Някоя от нивото на Китаеца ли е?
24
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простащина. По-лошото е, че е дирижирана. Пълна гнусота е това предаване.
23
21
 
8
 
! Отговори
иво преди 9 години
ох, най-обичам като някакви псевдоинтелектуалци почнат да се оплакват, че биг брадър бил люпилня за тъпотии! вече не сме '87, има повече от един канал, като не ви изнася, включете си на енимъл планет и гледайте истински маймуни. аз нямам против да гледам тези с претенция за звезди. но понеже съм достатъчно интелигентен ги намирам за забавни, а предаването за полезно :)
22
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гледам го, защото се успокоявам че всеки може да стане звезда, с малко шанс и дупе :D
21
1
 
34
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
И като си представя, че тази глупост в т.нар. прайм тайм. Не ми се мисли колко много затъпява нацията гледайки подобни изпълнения. Тези нито са звезди, нито ще се запомнят с нещо, нито някой с IQ над средното го интересува какво се случва с тях и ще се случва с тях завбъдеще...
20
8
 
30
 
! Отговори
брат преди 9 години
Номинирам Калина Паскалева за министър на културата!!!
19
8
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Къде да я потърся г-н Москов каза че почва рИформа и да се лекуваме надомно.Кой с каквото има...ако ще ме изпращаш да си пия хапчетата не Благодаря(много елементарно спрямо кастрираната ти мисловна дейност)защото наблягам на ракия домашна 50 градуса(след купона сега още ме държи затова съм и поетичен).Много са ми забавни такива като теб леко елементарни в нета но неадекватни в реалния живот БГ:)Слушам Духова Музика и те поздравявам!:)Татко се върна от работа(нощна)майка отиде сега а аз почивам!
18
5
 
14
 
! Отговори
citizen преди 9 години
бориславе, все още не е късно да потърсиш медицинска помощ.
17
2
 
42
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Колкото е по-*** човек,толкова по-дълбоко се вълнува от тази мелодраматична ефирна цапаница !!!Интелигентният човек благодари и сменя канала !!Това е един режисиран театър за безделници и ***,но ако те знаеха това,този театър нямаше да съществува !!И така....,не е виновен този,който дава баницата,а този,който яде от нея.*** народ сме....,за съжаление (((
16
4
 
18
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Май ще ви оставям тук(няма адреналин)ще ходя да чета книгата на Калина(как се става к.***).Поучително четиво за дърти Ергени с хубава външност и пари като мен.Калинке зодия Скорпион..жалка си мила..ама не те съжалявам защото си долна и още неможеш да се осъзнаеш на кои хора си като визия за твоето АЗ!Китаеца тарикат-зодия Дева те работи яко и сте гнусни гнусни гнусни като потенциал за нещо градивно.Он те използва а ти още търсиш своето АЗ за дом и семейство.Няма скоро да го намериш.АЗ познавам.
15
1
 
30
 
! Отговори
бб преди 9 години
Баба Ката побесня, че и други освен нея ще се порадват на тошковия бахур. Ама побърза да му се отсърди, че ако пияната глава си отвори устата ще стане страшен резил с някои пикантни подробности относно геронто секса.
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаххахахха...тоя Китаеца е гтов да направи всичко само и само да спечели или поне да се задържи по- дълго вътре.Не вярвам да има и един човек, който му вярва на тоя че е влюбен........... !86
13
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брав е бил Бойко - ***'триале, мат'риале... кой ти е виновен... *** народ, прости политици, бедна и жалка държава...
12
4
 
32
 
! Отговори
Нова тнелевизия преди 9 години
Сутринта Виктор и Ана се чудеха на едно видео кючек на ученичка.А какво дават точно те/телевизията/-брадъри,комици,байбрадъри/най ***/,х фактори и т н бози.Това гледат децата.Добре,давайте ги,но след 24 часа.Ама там сте забили най кадърния журналист М Цветков.Разменете им местата.
11
1
 
22
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Какво стана, ще "местим" ли?